kingsnake.com - reptile and amphibian classifieds, breeders, forums, photos, videos and more
return to main index
follow us on facebook follow us on twitter follow us on YouTube link to us on LinkedIn
 
Click here for Bion Terrarium Center
Mealworms, Crickets, Dubia, More...
Available Now at New York Worms!
Locate a business by name: click to list your business
search the classifieds. buy an account
events by zip code list an event
Search the forums             Search in:
News & Events: Herp Photo of the Day: Anaconda . . . . . . . . . .  Herp Photo of the Day: Rattlesnake Friday . . . . . . . . . .  Edmonton Reptile & Amp. Society Meeting - Nov. 21, 2017 . . . . . . . . . .  NY Metro Reptile Expo - Nov. 27, 2017 . . . . . . . . . .  ReptiCon Orlando - Dec. 02-03, 2017 . . . . . . . . . .  ReptiCon Houston - Dec. 02-03, 2017 . . . . . . . . . .  Nebraska Herp Society Meeting - Dec. 02, 2017 . . . . . . . . . .  Jacksonville Herp Society Meeting - Dec. 02, 2017 . . . . . . . . . .  Hamburg Reptile Show - Dec. 02, 2017 . . . . . . . . . .  Hampton Roads Reptile Expo - Dec. 03, 2017 . . . . . . . . . .  Greater Cincinnati Herp Society Meeting - Dec. 06, 2017 . . . . . . . . . .  Central Illinois Herp Society Meeting - Dec. 07, 2017 . . . . . . . . . . 

wateragame


[ Vervolg op ] [ Plaats een vervolg op ] [ HerpForum - in het Nederlands. ]

Afzender Wendy on November 20, 2002 at 04:44:00:

Help! Mijn wateragame is plots ziek geworden. Ik heb het al proberen op te zoeken in boeken maar nog steeds niet gevonden...
Soms krijgt hij precies 'zenuwtrekken' en het wordt steeds maar erger. Hij begint dan oncontroleerbaar met zijn pootjes te zwaaien en geraakt dan helemaal gestresseerd. Dan doet hij met ze'n bek open zijn hoofd op en neer en loopt heel hard met ze'n bekje tegen de kant van het terrarium waardoor het gaat bloeden. Ik geef hem al een tijdje extra vitamine b en bovenop krijft hij altijd 'repvit plus' en 'vitamine d-min'. Maar het is nog steeds niet over... :( De verkoopster van een reptielenzaak zei mij nog dat hij misschien suikerziekte zou hebben en dat ik wat honing vanvoor op zijn bekje moet smeren als hij het nog is krijgt) Ik hoop echt dat er mij iemand kan helpen want het is nu al zo lang en ik zie nog steeds geen beterschap. O ja, ik moest ook 'povidone' op zijn bekje smeren met een wattenstaafje zodat het niet verder kan ontsteken.
HELP! Heeft er al is iemand hetzelfde meegemaakt?Vervolg opPlaats een vervolg op

Naam:
E-Mail:

Onderwerp:

Commentaar:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL:


[ Vervolg op ] [ Plaats een vervolg op ] [ HerpForum - in het Nederlands. ]
 
© 2000 OnlineHobbyist.com, Inc.
webmaster@kingsnake.com
Werk | Advertentie Tarieven | Verkeer Statistieken | Vermelding van medewerkers | Steun
Powered by kingsnake.com